Tu la ce scoala vrei sa mergi: La Scoala Slabiciunii sau la Scoala Fortei?

“Daca ai nevoie de iubire, daruieste iubire.
Daca ai nevoie de sprijin, daruieste sprijin. Daca ai nevoie de un prieten, fii tu prieten.
Orice ai nevoie, daruieste celorlalti si iti vei afla propriile nevoi satisfacute”

 

Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti la un curs si sa …plangeti?
~inseamna ca sufletul nostru rezoneaza sau considera adevarat acel lucru. La fel si cand ti se face “pielea de gaina” :) ~

Eu am vreo doua-trei de la care am plecat fie in starea aceea in care nu vrei sa vorbesti cu nimeni pentru ca esti atat de rascolit…incat nu vrei decat sa stai cu tine si cu gandurile tale…fie la care am plans, pe ascuns, desigur.. :)

Eii…unul dintre ele a fost Dincolo de secret al lui Claudiu Bratu. Acolo se vorbeste despre curatarea subconstientului si are la baza ho`oponopono. Claudiu chiar a spus ca de fapt misiunea noastra comuna ar fi sa curatam, sa vindecam subconstientul. Am rezonat foarte mult cu ceea ce s-a intamplat acolo, desi stilul lui.. recunosc m-a contrariat putin. De fapt era desigur un aspect din mine pe care nu il acceptam si de aceea il priveam asa…

Cand am fost saptamanile trecute la Florin, la Atrage abundenta, in timp ce vorbea si slide-urile se miscau pe ecran, la un moment dat pe eran ramanea un cerc verde in stanga, pe care scria: Curata subconstientul. Desigur, aceea era idee centrala, dar cumva am simtit ca era ca un mesaj pentru mine. Va spuneam, ca aveam in minte intrebarea: De ce sunt aici?

Apoi, am venit acasa si gandindu-ma la ceea ce am de facut in continuare, mi-am dat seama ca cel mai bun lucru pe care il pot face este sa lucrez in continuare cu subconstientul, sa curat, sa vindec, sa inlocuiesc imagini. Apoi, pentru ca stiu ca modul in care pot obtine ceea ce imi doresc este sa ajut pe ceilalti sa obtina lucrul respectiv, am cautat in jurul meu, oameni care isi doresc sa curete subcontientul de convingeri nesuportive. Mai multe despre acest concept, pentru cei care nu il stiu inca de la Geshe Michael, aveti aici doua articole:
http://motivation4you.net/succes-fara-limite-by-geshe-michael/
http://motivation4you.net/succes-fara-limite-by-geshe-michael-partea-a-doua/

Pentru ceilalti

Am citit de curand acest fragment dintr-o carte a maestrului Omraam Mikhael Aivanhov, si cred ca se potriveste cu acest program al nostru.

Asadar, tu la ce scoala vrei sa mergi: La Scoala Slabiciunii sau la Scoala Fortei?

“Peste tot în univers, ca şi în om, se manifestă principiul vieţii şi al morţii. Când viaţa vrea să se dezvolte, forţe contrare încep să se trezească pentru a o zdrobi, a o oprima, iar viaţa trebuie mereu să se apere. Peste tot nu vedem decât acţiune şi reacţiune. Dacă omul nu se va supraveghea, este posibil ca puterea morţii să-l ducă cu ea.
Câte lecţii nu se pot învăţa din acest adevăr!
Cineva vine să mă vadă, plângându-se că nimic nu îi merge, că este descumpănită, dezamăgită în faţa existenţei. Eu o privesc şi îi răspund destul de simplu: “Vi se întâmplă acest lucru pentru că sunteţi înscrisă în ŞCOALA SLĂBICIUNII.
– Ce şcoală? Sigur, când am fost tânără am fost înscrisă la şcoală, dar acum nu mai frecventez nici o şcoală”.
Eu îi răspund: “Ba da, sunteţi înscrisă la şcoala slăbiciunii”. Ea nu pricepe deloc şi atunci revin:
“Iată, în această şcoală a slăbiciunii nu se face nici un efort, nici un exerciţiu fizic sau spiritual, ne refugiem în fotoliu, în confort, în lene. Poate este bine, minunat, dar ce se întâmplă în acel moment? Mişcările interioare încetinesc intensitatea vieţii, a spiritului, gândirea se diminuează, iar latura negativă se strecoară aducând impurităţi şi lăsând urme de care nu ştiţi cum să scăpaţi.
Deci, va trebui să trăiţi o viaţă intensă, eliminând toate murdăriile care vor să pătrundă înăuntrul vostru şi care vă pot provoca tot felul de tulburări.
Acum, înscrieţi-vă la ŞCOALA FORŢEI, adică MENŢINEŢI ÎN VOI MEREU ACTIVITATEA, VIGILENŢA, DINAMISMUL, CURAJUL, ENTUZIASMUL”.
Ştiind că cele două principii – al vieţii şi al morţii – sunt într-o luptă continuă, nu trebuie să cedaţi şi nici să lăsaţi forţele negative să vă invadeze şi să vă stăpânească. Pentru moment ne simţim bine lăsându-ne în bătaia vântului, dar apoi paralizăm: nici sângele, nici celulele, nimic nu mai vibrează pentru a lupta şi a combate şi atunci ne acoperă praful, mucegaiurile şi ciupercile.
Când o roată se învârte în viteză, noroiul nu se poate depune, fiind aruncat; dar, când mişcarea încetineşte, noroiul se depune. Aţi înţeles? Găsim aici o filozofie şi o ştiinţă, extraordinare.
Deci, de acum înainte va trebui să faceţi eforturi, deoarece voi singuri sunteţi interesaţi să nu vă lăsaţi pradă lenei şi moleşelii. SUNT NECESARE EXERCIŢII PENTRU MEMBRE, PENTRU PLĂMÂNI, PENTRU GÂNDIRE, PENTRU SENTIMENT, PENTRU SUFLET, PENTRU SPIRIT. În acele momente vă veţi afla într-o stare de vibraţie ce va arunca toate impurităţile şi aşa veţi continua timp îndelungat.
Vă repet de ani de zile: “ÎNSCRIEŢI-VĂ LA ŞCOALA FORŢEI, FACEŢI EFORTURI”, căci inerţia aduce cu sine moartea. Veţi verifica, într-o bună zi, cât de necesară este viaţa intensă. Iată de ce TREBUIE SĂ NE GĂSIM MEREU SUB SEMNUL ENTUZIASMULUI, SĂ NU RENUNŢĂM LA IUBIRE, LA IUBIREA SPIRITUALĂ , căci ea este cea care crează în noi o stare de emisie radiantă, îndepărtând tot ce este negativ şi întunecat.
Cei care se consideră inteligenţi şi înţelepţi gândind la inutilitatea iubirii şi bunătăţii şi-au semnat propria condamnare la moarte, la început la moartea spirituală şi în final la cea fizică.
Deci, trebuie să vă decideţi astăzi să înţelegeţi unde se află sensul vieţii, unde se găsesc sănătatea şi forţa.
Forţa se găseşte în activitatea spirituală. “
O.M.Aivanhov

Cum va decurge acest program:

  • se va desfasura online, pe grupul FB, Schimbarea incepe cu tine! , este gratuit, oricine poate participa atat cat doreste
  • saptamanal (in fiecare zi de luni) veti primi un articol, in care va fi explicat ceea ce se lucreaza in saptamana respectiva
  • pe parcursul saptamanii, puteti si chiar va incurajez sa trimiteti comentarii cu ceea ce experiementati, poate iese, poate nu iese, poate sunt dificultati sau neintelegeri. Asa cum ati observat deja de la celelalte programe cu cat interactivitatea este mai mare cu atat toti avem de castigat.
  • daca simtiti puteti recomanda, si puteti aduce prieteni pe grup. Desigur, doar daca stiti ca doresc sa lucreze cu ei insisi
  • si ca sa facem o mica prezenta inainte de inceperea programului, puteti lasa un comentariu daca urmeaza sa participati :)

Luni, 2 noiembrie, prima “lectie”!

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.