FILME

Poti sa iti vindeci viata

The Secret
(pt subtitrare, activati de la butonul din dreapta ecranului – Subtitrari)

Blindness (Orbirea)
Imaginea spectaculoasă şi complexă a naturii umane în timpul unei epidemii misterioase de orbire. Este vorba despre o explorare curajoasă a naturii umane, a egoismului, oportunismului şi indiferenţei, dar şi a capacităţii oamenilor pentru empatie, dragoste şi perseverenţă.Cinemagia
Trailer

Eu am vazut filmul aici, pe Universul meu

 

Now you see me
O poveste fascinanta despre magie, credinta, despre balanta dintre bine si rau…
despre logica sau puterea mintii
Un film care mi-a mers la suflet..:)
Aveti aici trailerul:

Efectul Umbrei

Efectul Umbrei (film documentar) from Adina Amironesei on Vimeo.

Schimbarea

What the bleep do we know – Ce naiba stim de fapt?…

Partea a doua

Codul lui Moise
Codul lui Moise – Un Cod care poate Elibera Toata Omenirea – Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns..
Exista si cartea cu acelasi nume..

Falsa plecare – Moartea clinica
Milioane de oameni din întreaga lume ne povestesc aceeași poveste tulburătoare: ei simt cum se detașează de propriul corp, asistă la propria reanimare, îi aud pe chirurgi vorbind între ei și văd un tunel la al cărui capăt se află o lumină. Această experiență le schimbă atât de mult viața încât ajung să nu se mai teamă de moarte.


Sursa: www.filmedocumentare.com

I AM

The ultimate gift (Full Movie)

Un film in care personajul principal, din putred de bogat, ajunge sa doarma pe bancile parcului, sa manance din cersit, ajunge la mila trecatorilor; toate acestea pentru a avea acces la o mostenire ce-i vine din partea bunicului.

Personajul principal este unul complex, in curs de transformare, care invata treptat sa pretuiasca valoarea banului, sa pretuiasca parerea celorlalti si chiar sa-i ajute, punand bazele unui “orasel” al copiilor bolnavi, proiect pe care-l si finanteaza… Un film sensibil care-ti ajunge la inima.

The Lake House

Aici puteti vedea tot filmul, subtitrat in romana:
The Lake House
Multumim,DivxOnline.biz!

 

Meet Joe Black

Aici puteti vedea tot filmul,subtitrat in romana:

Multumim!

In cautarea fericirii!

The Pursuit of Happyness Trailer de PursuitOfHappyness

Oricat de greu ar fi sa-ti urmezi visul, trebuie sa ai puterea sa treci peste toate momentele de deznadejde, iar eforturile si credinta iti vor fi rasplatite… Acesta este mesajul filmului, care urmareste povestea lui Chris Gardner, un agent de vanzari extrem de inteligent si talentat, dar caruia i se refuza sansa vietii. Dupa ce primeste custodia filui sau de numai cinci ani, Chris traieste drama de a fi dat afara din apartamentul sau din San Francisco, fara a avea vreun loc in care sa mearga. Deznadajduit, dar imbarbatandu-se pentru a nu-l descuraja si pe fiul sau, el va gasi puterea de a ramane drept in fata furtunii ce pare sa-i devasteze viata.
“Nu da voie nimănui să-ţi spună că nu poţi să faci ceva… Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi… Dacă vrei ceva, încearcă să-l obţii. Punct.”

You can heal your life detalii film

Peacefull Warrior(detalii film)

Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un gimnast care viseaza sa castige o medalie la Olimpiada, a carui lume se rastoarna cand intalneste un strain misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates detine puterea de a ajunge la noi niveluri ale puterii si intelegerii. Dupa ce sufera un accident, cu ajutorul lui Socrate si al unei tinere, Joy (Amy Smart), Dan descopera ca trebuie sa invete multe si sa uite si mai multe inainte de a putea deveni un luptator impacat cu sine insusi.

Pay It Forward (detalii film)

Eugene Simonet (KEVIN SPACEY) este un profesor de studii sociale care nu se asteaptã la o schimbare a clasei a saptea din acest an fatã de cea din anul trecut. “Eugene are acelasi discurs pentru elevii sãi în fiecare an, sperând, fãrã o certitudine, cã unul dintre ei îl va lua în serios”, spune Kevin Spacey. Un om ale cãrui cicatrici fizice scot în evidentã mult mai adâncile cicatrici emotionale, Simonet este cu toate acestea un profesor pasionat. “Îsi transferã speranta cãtre elevii sãi, deoarece el nu mai are sperante pentru propria persoanã. Din punct de vedere emotional, el este la pãmânt”.

The Secret (detalii film)

Traim intr-un Univers plin de mister, in care rezultatul propriei noastre gandiri este reflectat in existenta de zi cu zi.

Documentarul se considera a fi un elogiu adus optimismului si gandirii pozitive, bazandu-se pe ideea ca fiinta umana emite in Univers semnale concludente prin intermediul gandurilor. Legea atractiei este cea care patroneaza lumea, iar oamenii sunt conturati precum niste magneti care atrag fericirea, prosperitatea sau dimpotriva necazurile si saracia din viata lor, prin intermediul emotiilor pe care le transmit.

Ideea de baza este cunoasterea “secretului” si utilizarea acestuia,  tinand-se cont de faptul ca “un gand pozitiv poate fi de 100 de ori mai puternic decat unul negativ”.

The Opus Movie (detalii film+download)

Movie Opus este povestea unui tânăr care urmăreşte visul său în faţa provocărilor imposibile şi reuşeşte – acest tânăr este Vivaldi!
Fiecare persoană născută pe aceasta planetă vine cu potenţialul de a crea un Opus incredibil. Dar numai unii oameni o fac. De ce ? În acest spectaculos film, unic si puternic , urmand  Legea  atractiei, veţi găsi lectii uimitoare ale unor oameni care au realizat lucruri grozave in viata, dar si modul de a transforma intenţiile dumneavoastră în realizări. În Opus vă va fi aratata şi formula oamenilor de succes pentru a obtine abundenta in toate ariile vietii  sănătate, relaţii, realizarea de sine, bani.

Leave a Reply