Real Wealth Revolution

Aseara am participat la o prezentare. Am fost invitata de un bun prieten, Marius Marian Dita.

A fost interesant…ca desi am gresit metroul…era tarziu…am luat taxiul…(a incalcat el cateva reguli, pentru a ma duce pe mine la timp..) …era cat pe ce sa ma intorc la un moment dat…intr-un final am ajuns. Si cu 5 minute inainte de a incepe :)

Am sa impartasesc cu voi cele mai interesante idei..ganduri pe care le-am primit.

De la Mihaela Stroe am aflat  ca acronimul de la  cuvantul GOLD (aur) este:

G: goal (obiectiv)

O: options (optiuni)

L: liberty (libertate)

D: dare (indrazneste)

Spunea ca timpul si libertatea sunt doua resurse pe care de cele mai multe ori le irosim..

Ca averea este in banca iar abundenta este in minte!

A incheiat cu un citat din Joe Navaro: “Stick with the people that will make you grow – not the people that will make you slow Stai langa oameni care te fac sa cresti, nu langa oameni care te tin pe loc..

L-am reintalnit pe Tibi Uriasu. Un tanar extraodinar din Tulcea, care a ajuns sa lucreze direct cu Bob Proctor, pentru ca asa a decis si pentru ca si-a urmat visul..

L-a citat des pe mentorul lui…si spunea ca “Scopurile trebuie sa-ti solicite potentialul, sa fie atat de mari incat sa te sperie si sa te entuziasmeze in acelasi timp. Actioneaza cu ce ai, nu astepta sa fie perfect

Apoi l-am cunoscut pe Bill Rowell, care a vorbit despre adevarata revolutie care ar trebui sa se petreaca pentru a obtine rezultate. Pentru a ne indeplini visele. Si a vorbit despre REVOLUTIA INTERIOARA.

Cum adevaratul scop in viata este sa-ti traiesti potentialul la maxim. Si cum viata noastra este asemeni cu o clepsidra, nisipul de jos reprezentand anii care s-au scurs, experientele, provocarile avute, bucuriile….Mijlocul clepsidrei reprezentand momentul Acum….iar nisipul ramas…anii care vin, potentialul pe care il avem de explorat.

clepsidra_521420102011

Nimeni nu stie cat nisip a mai ramas asa ca desigur viata merita traita cu sens si din plin in fiecare clipa..

Pentru a atinge succesul sunt necesare in primul rand doua lucruri. Sa stii raspunsul la aceste doua intrebari:

UNDE ESTI?                          INCOTRO TE INDREPTI?     

Avand raspunsul, nu mai esti o barca la mila valurilor…

Obiectivele sunt foarte importante: seteaza GPS-ul interior.

Iar Catalin Pavel  a subliniat ca informatia este importanta.. insa adevarata schimbare in viata se petrece atunci cand schimbam obiceiurile, felul in care ne comportam.

Una peste alta…o seara placuta in compania unor oameni de calitate, cu vise mari si care lucreaza cu ei, avand dorinta de a-i ajuta si pe ceilalti sa faca tranformarile necesare pentru a avea o viata implinita si prospera.

Multumesc , Marius!:)

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.