Planul de 40 de zile – ziua 9

 

Bine te-am gasit!

Ziua 9
Afirmatia

DE VREME CE SUNT  CONSTIENT CA SINELE MEU DIVIN REPREZINTA IMPLINIREA MEA ABSOLUTA, MA SIMT IN TOTALITATE IMPLINIT. ACUM SUNT CONSTIENT DE ACEST ADEVAR. AM GASIT ASTFEL SECRETUL VIETII, ASA CA MA POT RELAXA, STIIND CA ACTIVITATEA ABUNDENTEI DIVINE OPEREAZA DE-A PURURI IN VIATA MEA. TOT CE TREBUIE SA FAC EU ESTE SA FIU CONSTIENT DE FLUXUL ACESTEI ENERGII CREATOARE, CARE EMANA INCONTINUU, USOR SI FARA EFORT DIN CONSTIINTA MEA DIVINA. ACUM SUNT CONSTIENT. ACUM SUNT INTEGRAT IN ACEST FLUX.

Ce ai de facut astazi?
reciteste angajamentul
Citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei,(noteaza cateva ganduri )
–  porneste cu dreptul si cu Multumesc!
priveste acest filmulet Ho`ponopono (11 minute). In timp ce il urmaresti, gandeste-te la o provocare pe care o ai acum, la o relatie pe care ai vrea sa o imbunatatesti, sau la situatia financiara, la orice vrei vindecat in viata ta. Doar gandeste-te in timp ce asculti muzica si cuvintele. Nu are importanta ca sunt in engleza. Importanta este pacea pe care o resimti, in timp ce muzica si cuvintele curata memoriile si credintele din subconstient.

Thank You“Ho’oponopono este o artă străveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor.
Ho’oponopono ne spune că nu este nimeni acolo, în afara noastră, sunt doar gândurile noastre despre oameni și situații și tot ceea ce este în viața noastră suntem noi și gândurile noastre, noi și “programele” noastre.
Asa că, o să vă explic și o să vă spun ce facem în Ho’oponopono: în Ho’oponopono ȘTERGEM. Ho’oponopono este tasta “Delete” (șterge) a calculatorului tău.
Dacă apare ceva care nu îți place sau nu îți convine pe monitorul calculatorului tău, poți să vorbești cu monitorul cât vrei tu de mult, acesta nu va face nimic altceva decât “să se uite înapoi la tine”. Dar tu, ai puterea să apeși tasta “Delete” (șterge).
Singurul lucru pe care îl ai de făcut este să apeși această tastă “Delete”. Restul nu ai nevoie să-l știi, nu ai nevoie să înțelegi, nici măcar nu ai nevoie să știi ce este șters. Nu ești tu Cel care decide. Tu ești cel care are liberul arbitru, care are puterea să apese această tastă.
Aceasta este adevărata putere de alegere pe care o avem, pentru că, în mod normal, considerăm că avem liber arbitru, dar avem doar liberul arbitru care ne este dat de “programele” care ne conduc și de care noi nu suntem conștienți.
Ho’oponopono este despre a te detașa. Și nu știm de ce anume ne detașăm, dar ne detașăm pentru că dorim să fim liberi. Vrem să ne eliberăm. Suntem aici pentru a afla cine suntem noi cu adevărat. Vrem să fim liberi. Liberi de ceea ce ne dorim și liberi de ceea ce nu ne dorim. Pentru că, atunci când ești liber, atunci când ești în starea de Zero, atunci când ești în echilibru, TOTUL ESTE POSIBIL!, TOTUL VINE!, CHIAR ȘI BANII!

Mabel Katz

 large

Asadar:
reciteste angajamentul
– citeste si scrie afirmatia. Apoi gandeste-te asupra ei si noteaza cateva ganduri. Incearca sa intelegi ideea transmisa
priveste filmuletul
porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

Pe parcursul zilei, reciteste afirmatia. Fii atent la gandurile tale!

Succes!

PS. Lasa un comentariu la final. Ii vei incuraja si pe ceilalti sa continue :)

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.