Planul de 40 de zile – ziua 8

Bine te-am gasit!

Ziua 8
Afirmatia

CONSTIENTIZAREA IDENTITATII DINTRE SPIRITUL MEU SI SURSA NELIMITATA A BUNASTARII MELE REPREZINTA O PUTERE DIVINA CAPABILA SA RESTAUREZE ANII PE CARE I-AM PIERDUT, SA REGENEREZE TOATE LUCRURILE SI SA MA CALUZEASCA PE CARAREA INALTA A PROSPERITATII SI A ABUNDENTEI. ACEASTA CONSTIENTIZARE, ACEASTA INTELEGERE SI ACEASTA CUNOASTERE A SPIRITULUI SE MANIFESTA PRIN TOATE FORMELE SI EXPERIENTELE PE CARE DORESC SA LE TRAIESC.

Ce ai de facut astazi?
reciteste angajamentul
Citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei,(noteaza cateva ganduri )
Pot fi intrebari, pot fi doar idei in legatura cu afirmatia, lasa-le sa-ti umple constiinta.
Fii atent ce ganduri apar, atunci cand repeti afirmatia. Ce asociatii face mintea ta.
Deasemenea, poti nota ce se intampla zilele acestea. Poate esti mai atent si observi un anumit dialog interior intre cum gandeai si noile idei. Sau poate apare o suma de bani sau o propunere pentru un proiect etc. Fii atent la tot ce vine catre tine. Nu este intamplator! :)
  filmuletul cu Geshe Michael. Partea a doua a filmuletului. CARE ESTE UTILITATEA VACUITATII? (4-5 minute)

wayne-dyer11

Astazi vom introduce un mic exercitiu dar foarte puternic. Eu il fac de mult timp si stiu ca iti poate schimba vibratia intregii zile. Il stiu de la Wayne Dyer.
Ei bine…dimineata, cand te dai jos din pas, primul picior care atinge solul sa fie dreptul, si chiar in acel moment spune Multumesc! Multumeste ca esti viu, ca te-ai trezit sanatos, ca ai primit o noua zi. Sau doar multumesc! Intentia aceasta, de recunostinta, poate modela intreaga zi. Iubirea, recunostinta au vibratia cea mai inalta. Este un obicei minunat!

 

Il puteti vedea pe Wayne Dyer, in filmul Schimbarea.
Imi place sa il vad din cand in cand :)

Asadar:
reciteste angajamentul
– citeste si scrie afirmatia. Apoi gandeste-te asupra ei si noteaza cateva ganduri. Incearca sa intelegi ideea transmisa
priveste filmuletul
porneste cu dreptul si cu Multumesc!
gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

Pe parcursul zilei, reciteste afirmatia. Fii atent la gandurile tale!

Succes!

PS. Lasa un comentariu la final. Ii vei incuraja si pe ceilalti sa continue :)

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.