Planul de 40 de zile – ziua 20

Bine te-am gasit!

Ziua 20
Afirmatia

NU MA MAI FOCALIZEZ ASUPRA “ACESTEI LUMI” SI IMI CONCENTREZ INTREAGA ATENTIE ASUPRA DUMNEZEULUI DIN MINE, PE CARE IL CONSIDER SINGURA CAUZA A PROSPERITATII MELE.
DECLAR ACUM CA PREZENTA INTERIOARA ESTE SINGURA CARE ACTIONEAZA IN TOATE AFACERILE MELE FINANCIARE, FIIND SUBSTANTA TUTUROR LUCRURILOR VIZIBILE DIN VIATA MEA.
IMI PLASEZ INTREAGA CREDINTA IN PRINCIPIUL ABUNDENTEI CARE ACTIONEAZA PRIN MINE.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– Ho`oponopono music ( in momentul in care lasati sa cante muzica, curata si camera si subcontientul tau)
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

protocaliu-orange-2

 Intelepciune straveche

“Toate esecurile vin din lipsa de intelegere.”  Roata Vietii, anul 500 i.H.

“Probabilitatea de success pentru toate lucrurile este de 100%”

Fa o plimbare sau daca nu se poate pregateste un ceai sau un pahar cu apa, ia cu tine o  mica agenda si un pix. Stai calm si linistit cu tine insuti si scrie cinci lucruri pe care ai planificat sa le duci la bun sfarsit in aceasta saptamana.

In dreptul fiecarui lucru noteaza, care este probabilitatea ca vei fi in stare sa-l indeplinesti exact asa cum iti doresti: Sa termin scrierea acestui capitol pana miercuri. Probabilitatea de succes: 70%.
Gandeste-te un pic cata presiune pune aceasta probabilitate, aceasta incertitudine asupra vietii tale.
Acum intoarce-te inapoi si schimba toate probabilitatile la 100% de succes. Stai un pic cu acest gand si vezi cat de diferit te simti.”    din Management karmic

13164872-The-number-100-percent-with-arrows-shooting-into-the-bulls-eye-targets-representing-success-in-achie-Stock-Photo

Geshe Michael, vrea sa sublinieze in acest exercitiu ca …de obicei, lucrurile pe care noi ni le propunem au o probabilitate mai mare sau mai mica de a fi indeplinite. Si ne face sa constientizam cat stres resimtim, in felul acesta.
Apoi, gandindu-ne la aceleasi lucruri dar de data aceasta simtind ca e posibil sa le indeplinim 100 %, ceva minunat se intampla. Sa descoperim ce anume! :)

Sa aveti spor!
Cu drag!
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.