Planul de 40 de zile – ziua 19

Bine te-am gasit!

Ziua 19
Afirmatia

DE VREME CE SUNT  CONSTIENT CA SINELE MEU DIVIN REPREZINTA IMPLINIREA MEA ABSOLUTA, MA SIMT IN TOTALITATE IMPLINIT. ACUM SUNT CONSTIENT DE ACEST ADEVAR. AM GASIT ASTFEL SECRETUL VIETII, ASA CA MA POT RELAXA, STIIND CA ACTIVITATEA ABUNDENTEI DIVINE OPEREAZA DE-A PURURI IN VIATA MEA. TOT CE TREBUIE SA FAC EU ESTE SA FIU CONSTIENT DE FLUXUL ACESTEI ENERGII CREATOARE, CARE EMANA INCONTINUU, USOR SI FARA EFORT DIN CONSTIINTA MEA DIVINA. ACUM SUNT CONSTIENT. ACUM SUNT INTEGRAT IN ACEST FLUX.

 

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– Ho`oponopono music

“Sa recunoastem, viata reprezinta un sir lung de misiuni. Avem nevoie de o metoda pentru a le duce la capat cu bine, avem nevoie, de o reteta sigura pentru succes. Succesul financiar, desigur – despre el vorbim. Dar in acelasi timp vrem sa avem succes ca oameni: sa fim oameni mai buni, oameni cu adevarat fericiti, oameni sanatosi atat fizic, cat si mental. Si daca facem totul corect, ii vom ajuta si pe toti oamenii din jurul nostru – lumea – in acelasi timp.”    Geshe Michael

traieste-in-prezent1

  • Fa o plimbare sau daca nu se poate fa-ti un ceai, ia cu tine o  mica agenda si un pix. Stai calm si linistit cu tine insuti si pune-ti urmatoarea intrebare: Care este sarcina sau proiectul, pe care mi-as dori foarte tare sa-l duc la bun sfarsit in acest moment al vietii mele? Cand mi-as dori sa-l indeplinesc? Cum va arata cu exactitate, daca voi avea cu adevarat succes in indeplinirea acestei sarcini? Aceste lucruri e bine sa fie extrem de clare in mintea ta.

Las aici un link catre un articol al lui Liviu Pasat, cum a aplicat el sistemul. In primul rand, cum si-a stabilit ce isi doreste. El a avut un obiectiv financiar. Dar va las pe voi sa cititi sau sa recititi.

Sa aveti spor!

Cu drag!

Miky

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.