Planul de 40 de zile – ziua 13

Bine te-am gasit!

Ziua 13
Afirmatia
SUNT CONSTIENT CA PREZENTA DIN INTERIORUL MEU ESTE TOTUNA CU ABUNDENTA NESFARSITA.
SUNT CONSTIENT DE ACTIVITATEA CONSTANTA A ACESTEI CONSTIINTE A PROSPERITATII INFINITE.
DE ACEEA, CONSTIINTA MEA SE UMPLE CU LUMINA ADEVARULUI.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
Citeste si scrie afirmatia  in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
uita-te la filmuletul de 3-4 minute cu Geshe Michael. Gandeste-te la o persoana, care isi doreste ceea ce iti doresti si tu. Sa zicem ca iti doresti bani, gandeste-te la o persoana ce stii ca isi doreste mai multi bani, iti doresti sanatate, la o persoana ce isi doreste sa se vindece…etc.

f5e4959625b87aab848ead7eb8c07ccd

“Totul din realitatea noastra fizica (ganduri, evenimente, lucruri, oameni, circumstante), la cel mai fundamental nivel, sunt pur si simplu doar frecvente de energie pe care mintea noastra le primeste si le emite prin intermediul celor cinci simturi. Tot ceea ce noi percepem ca fiind materie fizica este de fapt energie. Nu exista soliditate, doar energie care se transforma in diferite forme.

Mintea noastra poate fi privita si este asemanatoare cu un radio sofisticat. Toate frecventele sunt disponibile, tot ceea ce-ti doresti se afla acolo undeva pentru tine, doar ca, neavand cunostiintele fundamentale necesare nu ai putut sa accesezi aceasta frecventa. Poporul roman a dat nastere unei expresii foarte adevarate “cine se aseamana se aduna”, aceasta este “Legea Atractiei” sau “Legea Universului”. Frecventele de vibratie inalta atrag manifestari ale unor vibratii inalte si invers. De aceea este extrem de important sa inveti sa-ti monitorizezi gandurile si emotiile. Daca doresti sa schimbi ceva in viata ta,  este foarte important sa incerci sa te simti bine pe cat de mult posibil, prin schimbarea gandurilor negative, adica a frecventelor pe care le emiti.

Secretul de a stapani si de a va dezvolta abilitatile dumneavoastra de difuzare ale frecventelor inalte, consta in aplicarea constanta a discernamantului in fiecare aspect al vietii dumneavoastra. Abilitatea de a judeca obiectiv, este primul pas, al doilea fiind reprezentat de abilitatea de a accepta sau de a respinge anumite frecvente.”

Aveti aici intregul articol: Esti mai puternic decat crezi

Astazi, continuam antrenamentul! :)

images (1)

Opreste-te din cand in cand si fii atent la ce emiti…ce vibrezi, ce transmiti?

Sunt emotii bune, pozitive? Sunt ganduri frumoase? Sunt ganduri pe care ai vrea sa le vezi materializate? Daca da, e minunat, continua!!
Daca nu, opreste-te chiar atunci si schimba! Inlocuieste gandul respectiv cu unul bun, chiar atunci. Cu cat vei face acest lucru mai des, cu atat iti vei curata gandirea, emotiile, vibratia.

Succes!

Cu tot dragul,
Miky

 

Comentarii

comentarii

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.