Planul de 40 de zile – ziua 12

Bine te-am gasit!

 Ziua 12

AFIRMATIA

IMI RAFINEZ MINTEA SI IMI INNOBILEZ INIMA ASTFEL INCAT SA DEVIN CONSTIENT, SA INTELEG SI SA REALIZEZ FAPTUL CA PREZENTA DIVINA, EU SUNT ESTE SURSA SI SUBSTANTA TUTUROR
LUCRURILOR BUNE DIN VIATA MEA.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
Citeste si scrie afirmatia  in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
uita-te la filmuletul de 3-4 minute cu Geshe Michael si gandeste-te la ceea ce ai stabilit ca vrei, ca iti doresti.

yoga-tree-pose-02

Doamne Dumnezeule,

M-ai creat ca sa fiu tot ce pot sa fiu in aceasta viata, si sa fiu fericit. Am puterea sa cer abundenta in tot ceea ce-mi doresc. In acest moment aleg sa primesc abundenta in toate domeniile vietii mele pamantesti, si nu numai. Imi eliberez mintea de toate temerile si indoielile. Ma vizualizez pe mine prosper, generos, fericit si implinit.

Aduc abundenta in viata mea in fiecare zi, multumindu-Ti pentru tot ce mi-ai dat pana acum. Privesc in sus si vad cum Tu trimiti abundenta catre mine. Imi eliberez mintea si ma gandesc la abundenta ca si cum deja as avea-o in viata mea. In loc sa ma plang ca nu am abundenta, vorbesc despre posibilitatile si solutiile pe care le vad, tocmai ca sa inlatur starea de saracie.

Nu spun niciodata ca nu am de ajuns, pentru ca stiu ca Tu ma ajuti de fiecare data sa-mi rezolv problemele. Am capacitati si abilitati pe care pana acum nu le-am bagat in seama, si in acest moment sunt pregatit sa infrunt lumea pentru ceea ce-mi doresc. Tu mi-ai aratat ca este o lume minunata, cu oportunitati nelimitate, si ca orice imi doresc (cu inima si sufletul), o sa obtin.

Doamne, iti multumesc ca am realizat ca datorita Tie pot sa am orice imi doresc in viata, este de ajuns sa iti cer ajutorul, si Tu ma binecuvantezi. Si pentru asta iti multumesc Doamne.

Pe parcursul zile, observa-ti gandurile.

Stabileste-ti intentia de a-ti ridica vibratia prin gandurile tale, prin emotiile si sentimentele tale. Imagineaza-ti ca esti un gardian la usa mintii tale si nu mai esti dispus sa intre orice gand!

30f1fcbc8e98ab0ad0abc1dea440a51f

Succes!

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.