Planul de 40 de zile -ziua 11

Bine te-am gasit!

Ziua 11
Afirmatia

DUMNEZEU ESTE ABUNDENTA NESFARSITA. ESTE SUBSTANTA BOGATA SI OMNIPREZENTA IN INTREGUL UNIVERS. ACEASTA SURSA ABSOLUTA A PROSPERITATII INFINITE SE MANIFESTA LA NIVEL INDIVIDUAL PRIN MINE – PRIN REALITATEA MEA.

Ce ai de facut astazi?
– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
–  citeste si scrie afirmatia  in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei

suflet_3059b0a71d

“Vibratia pe care o emiti este frecventa personala energetica. Este o culminare a fiecarei vieti pe care ai trait-o,a fiecarui gand pe care l-ai avut si a fiecarei actiuni pe care vreodata ai efectuat-o.Este energia care inconjoara si penetreaza fiecare celula a corpului tau,vibratia ta este semnatura ta divina, esenta sufletului tau. Asa cum nu exista doi fulgi de zapada la fel nu vor exista doua suflete in Univers cu aceeasi semnatura energetica. Asa de incredibil si de special esti!Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor,convingerilor , a alegerii cuvintelor ,a cat de bine ai grija de tine, de Planeta,de ceilalti.Cu cat este vibratia mai inalta cu atat mai multa Lumina emitem ,particulele de Lumina din noi vibreaza mult mai repede si cu atat suntem mai puternici conectati cu sufletul nostru si cu Dumnezeu.”

“Intentia zilnica,schimbarea gandurilor si credintelor,increderea in sentimentele interioare ,eliberarea de emotiile toxice ,iertarea ,depasirea umbrelor constiintei noastre si meditatia zilnica sunt cai prin care fiecare isi poate inalta vibratia.Iubirea este cea mai inalta vibratie din Univers. Atunci cand il iubesti pe cel de langa tine ca pe tine insuti si cand pui iubire in tot ce faci vibratia ta inaltata va influenta pe toti cei cu care interactionezi si va schimba lumea.”

Fragment din Vibratia ta energetica schimba lumea

 

cuvintele-si-gandurile

 

Astazi, opreste-te din cand in cand si fii atent la ce emiti…ce vibrezi, ce transmiti?

Sunt emotii bune, pozitive? Sunt ganduri frumoase? Sunt ganduri pe care ai vrea sa le vezi materializate? Daca da, e minunat, continua!!
Daca nu, opreste-te chiar atunci si schimba! Inlocuieste gandul respectiv cu unul bun, chiar atunci. Cu cat vei face acest lucru mai des, cu atat iti vei curata gandirea, emotiile, vibratia.

Succes!

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.