Planul de 40 de zile – ziua 10

Bine te-am gasit!

Ziua 10
Afirmatia

NU MA MAI FOCALIZEZ ASUPRA “ACESTEI LUMI” SI IMI CONCENTREZ INTREAGA ATENTIE ASUPRA DUMNEZEULUI DIN MINE, PE CARE IL CONSIDER SINGURA CAUZA A PROSPERITATII MELE.
DECLAR ACUM CA PREZENTA INTERIOARA ESTE SINGURA CARE ACTIONEAZA IN TOATE AFACERILE MELE FINANCIARE, FIIND SUBSTANTA TUTUROR LUCRURILOR VIZIBILE DIN VIATA MEA.
IMI PLASEZ INTREAGA CREDINTA IN PRINCIPIUL ABUNDENTEI CARE ACTIONEAZA PRIN MINE.

Ce ai de facut astazi?
reciteste angajamentul
Citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei,(noteaza cateva ganduri )
–  porneste cu dreptul si cu Multumesc!
priveste acest filmulet Ho`ponopono (11 minute). In timp ce il urmaresti, gandeste-te la o provocare pe care o ai acum, la o relatie pe care ai vrea sa o imbunatatesti, sau la situatia financiara, la orice vrei vindecat in viata ta. Doar gandeste-te in timp ce asculti muzica si cuvintele – la diverse situatii, poate ai spus lucruri, poate ai luat decizii pe care le-ai regretat apoi etc. In timp ce te gandesti si auzi cuvintele, amintirile respective sunt curatate din subconstient.

images (1)

Astazi, foloseste aceasta mantra de cel putin 30 de ori. Dimineata, dupa amiaza si seara cate 10 ori. E doar un exemplu. Simte-te liber si foloseste-le asa cum simti.

Le poti folosi pe toate: Imi pare rau, Te rog sa ma ierti, Te iubesc si Iti multumesc!

Sau poti alege doar una dintre ele, de ex: Multumesc! 

Cand le spui, te poti gandi la ceva anume sau doar le poti repeta, intr-o stare de liniste si pace sau pur si simplu cand speli vasele sau uzi florile, sau cand te joci cu piticii tai. Cum simti, e cel mai bine! :)

Pentru a intelege mai bine, am ales pentru voi un articol in care este explicat foarte frumos, ce inseamna, cu ce ne ajuta, cum sa folosim hoponopono in viata de zi cu zi.

TERAPIA IERTARII – ARTICOL

 

8250672_orig

Asadar:
reciteste angajamentul
– citeste si scrie afirmatia. Apoi gandeste-te asupra ei si noteaza cateva ganduri. Incearca sa intelegi ideea transmisa
priveste filmuletul
porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

Pe parcursul zilei, reciteste afirmatia. Fii atent la gandurile tale!

Succes!

PS. Lasa un comentariu la final. Ii vei incuraja si pe ceilalti sa continue :)

Cu tot dragul,
Miky

Comentarii

comentarii

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.