Obstacol sau binecuvantare?

Am invatat sa fotocitesc pentru ca mi-am dorit foarte mult. Nu am invatat ca tot omul, care merge la un curs, vine acasa si exerseaza..Am invatat, singura acasa, exersand, exersand..Irina si Liviu mi-au raspuns la zeci de intrebari, cu rabdare si bunavointa! Va multumesc si va imbratisez cu mult drag! Va sunt foarte recunoscatoare! 

A urmat o perioada in care am predat ceee ce invatasem unor prieteni dragi.

A fost minunat..Pentru ca de fiecare data ma apropiam mai mult de ceea ce imi placea cu tot sufletul sa fac…sa invat alaturi de oameni frumosi!

Apoi a venit momentul in care nu mai puteam da mai departe in aceea forma. Aflasem ca exista o franciza. Chiar daca as fi facut efortul financiar de a obtine, ar fi insemnat sa sustin cursuri la un pret pe care stiam ca cei mai multi nu si-l vor permite. Stiam si intelegeam pentru ca fusesem exact in aceasta situatie.

Acela a fost un moment de rascruce..Cum puteam sa continui si sa fie corect din toate punctele de vedere?

Ca de fiecare data, in astfel de momente, ceri ghidare…

Si ca de fiecare data, o primesti daca ai urechi de auzit si inima de simtit :)

HeartTree

Pentru mine, raspunsul a venit printr-un foarte drag Profesor, Acharya Leonard…care atunci cand a asistat la un curs…a spus: “E simplu…poate fi facut si altfel!!”

Simplu…simplu…dar trebuia pus totul intr-un sistem :)

A urmat o perioada provocatoare in care am cautat solutii, idei…am fotocitit zilnic o carte, mai multe luni de zile… La fiecare pas am cerut indrumare si eram atenta ce simteam sa fac, sa citesc, sa ascult. 

Si in cele din urma, plecand de la indrumarile lui Acharya Leonard, si luand tot ce a fost mai bun din ceea ce am invatat pana acum,  am “construit” o tehnica noua de fotocitire, Citirea Rapida Supramentala.

O tehnica prin care inveti sa fotografiezi mental materialul scris, sa citesti rapid, sa intelegi si sa retii mai mult din ceea ce citesti.

Cu ajutorul exercitiilor si a tehnicilor propuse inveti sa-ti armonizezi emisferele cerebrale si sa-ti relaxezi mintea si corpul pentru a avea acces la resurse extinse de perceptie si intelegere ale mintii tale.

Si uite asa…am ajuns si aici..

Ma uitam de dimineata la noua harta. O liniste si o pace m-au cuprins..Ca dupa un efort sustinut in care ai facut tot ce ai putut si tot ce a tinut de tine…iar acum…te uiti cu mare drag la ce a iesit :)

Maine, este primul curs! Cativa dintre voi, veti fi acolo! Va astept cu mult drag!!

Iar la final..nu pot sa nu va intreb si sa nu ma intreb:

A fost oare un obstacol sau o binecuvantare?

 

Cu tot dragul,

Miky

Comentarii

comentarii

Bookmark the permalink.

Comments are closed.