Mananca Roaga-te Iubeste!

Mananca Roaga-te Iubeste! (Eat, Prey, Love)


Vezi mai multe din Cinema, movie trailers pe 220.ro

Filmul prezintă povestea unei femei care nu se mai regăsea în ceea ce făcea şi nici în rolul de soţie, ceea ce o determină să ia decizia să facă o călătorie mai lungă care îi va schimba în mod categoric viaţa. Locurile în care ea ajunge sunt pline de semnificaţii şi de peisaje superbe, iar în Bali întâlneşte un bătrânel înţelept de la care va învăţa enorm.

Pelicula se împarte în trei părţi astfel: în Italia învaţă să savureze o mâncare, în India învaţă să se roage cu adevărat, iar în Bali cunoaşte iubirea.
Concluziile la care ea ajunge în urma acestor experienţe sunt pline de înţelepciune. Poate că povestea ei nu este una extraordinară, dar tocmai din acest motiv mii de femei care au citit-o s-au regăsit în ea. La final, ea constată că acea călătorie exterioară cu care a început a devenit treptat o călătorie interioară.

Citate din film
„Nu te uita la lume cu mintea, uită-te cu inima!”
„Trebuie să înveţi să-ţi selectezi gândurile aşa cum îţi alegi hainele în fiecare zi. Dacă nu-ţi poţi controla gândurile vei avea probleme pentru totdeauna.”
„Dacă ai putea să cureţi acel spaţiu din mintea ta, ai deschide o portiţă. Şi ştii ce ar face Dumnezeu în această situaţie? Ar năvăli înăuntru.”
Surse: www.ozibuna.net / www.222.ro

Comentarii

comentarii

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.