Imbratisata de lumina de Betty J. Eadie

Cea mai profunda si mai dramatica experienta in apropierea mortii traita vreodata

Relatarea ei este plina de inspiratie si de compasiune, oferindu-ne un crampei din pacea si iubirea care ne asteapta in lumea de dincolo. Calatoria lui Betty ne transmite un mesaj simplu, care ne poate transforma viata, indicandu-ne menirea pe care o avem si ghidarea necesara pentru a ne putea trai viata asa cum a intentionat Dumnezeu atunci cand ne-a daruit-o: in bucurie, abundenta si iubire.

“Am simtit un val de energie, iar spiritul meu a fost tras afara prin zona pieptului. Prima mea impresie a fost ca eram libera…”

“..am invatat ca era foarte important sa imi accept toate experientele, considerandu-le potential bune. Trebuia sa imi accept menirea si nivelul atins in viata. Puteam foarte bine sa analizez toate lucrurile negative care mi s-au intamplat de-a lungul vremii, incercand sa le rezolv si sa le schimb rezultatele. De pilda, imi puteam ierta dusmanii, ba ii puteam chiar iubi, anihiland astfel orice influenta negativa pe care ar fi putut-o avea asupra mea. Puteam emite ganduri pozitive si cuvinte amabile, vindecandu-mi astfel propriul suflet, dar si sufletele altora. Am inteles cu aceasta ocazie ca ma puteam vindeca, mai intai din punct de vedere spiritual, apoi emotional, mintal si fizic. In acest fel, ma puteam elibera de efectele corozive ale disperarii. Eu aveam tot dreptul din lume sa imi traiesc viata plenar.”

“Cunoasterea care mi-a permis sa inteleg cat de mare este valoarea celesta a fiecarui suflet m-a coplesit si m-a facut sa ma smeresc. Imi doream si mai multa lumina si mai multa cunoastere.”

Gasiti aceasta carte, aici: 

IMG_20141119_180457

 

 

Comentarii

comentarii

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.