Cum sa fac sa primesc si eu ….o invitatie?

Ieri  am primit o invitatie la intalnirea de vineri seara, 28 septembrie, cu Geshe Michael. (Sunt foarte, foarte happy!! :) )

Iar o colega a intrebat cum poate obtine si ea o invitatie.

Iti multumesc, Teo pentru intrebare. M-a facut sa ma gandesc cum de s-a intamplat si in felul acesta am facut o coffee meditation in plus :)

Ei bine…
Ce spune sistemul managementului karmic?

gmr-bg9q

1. Stabileste ce vrei. Desigur ca imi doream sa merg!

2. Gaseste pe cineva care isi doreste ceea ce vrei si tu. (nu trebuie neaparat sa mearga la acelasi curs) Si ajuta-l sa obtina. Fa un plan.
3. Ceea ce planifici ca vrei sa faci, trebuie sa faci cu adevarat.
De fiecare data cand postez o informatie catre un curs, iar cineva, actioneaza si merge….exact asta se intampla. El si-a dorit sa mearga iar eu am creat contextul in care el sa afle de informatie si sa isi poata indeplini dorinta.
De fiecare data cand cineva are o nelamurire si las deoparte ceea ce lucrez eu, si caut informatia, o impachetez frumos si o transmit, de asemenea plantez seminte….si cineva obtine ceea ce isi dorea. Poate fi chiar si doar o informatie.

Atunci cand cineva cauta o carte. De asemenea, cu mare drag, o caut si o trimit. Sunt tot seminte. Omul acela primeste cunoasterea pe care si-o doreste.

Atunci cand stii oameni care isi doresc sa fie mai buni, mai capabili, mai iubitori…si tu alegi sa creezi contextul, sa cauti informatia, sa o treci prin filtrul tau si sa o pui intr-o forma menita sa ii ajute…din nou plantezi seminte..

Apoi,
4.Coffee meditation
Inainte de a adormi…sau in orice alt moment al zilei..ma gandesc la toti acesti oameni…la cuvintele lor de multumire…la zambetul lor..Sau doar la faptele mele. Ma bucur! Aceste actiuni, sunt seminte. Sunt energii care merg in Univers si se intorc cu o forta extraordinara inapoi, aducand ceea ce eu imi doresc.

“The Soul of the world is nourished by people`s happiness
When you want something, all the Üniverse conspires in helping you tu achieve it” Paulo Coelho

Sufletul lumii se hraneste cu fericirea oamenilor.
Cand tu iti doresti ceva, tot Universul conspira in a te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele.

Deci….daca tu prin gandurile, sentimentele, actiunile tale…aduci bucurie, fericire celorlalti oameni…Universul iti va indeplini cu siguranta dorintele tale!

Mi-am dorit cunoastere…am oferit cunoastere….primesc cunoastere!

Cam asa stau lucrurile…
iti multumesc pentru intrebare. Scriind aici pentru tine…pentru voi…mi-am lamurit si eu o data in plus …cum merg lucrurile in acest minunat Univers! <3
In concluzie…ce avem de facut..din nou si din nou, sunt acesti simpli pasi.
Fiecare porneste de unde este. Important este ca ZILNIC sa plantam seminte in mod constient in directia scopurilor noastre.

De asemenea, provocarile din ultimele doua zile…au plantat seminte foarte, foarte frumoase.

Poate fi un punct de start!

Las aici link-urile catre cele doua provocari:
IMG_20150910_150134Uita o carte undeva!
Ia o carte şi uit-o pe o bancă, la metrou, într-un parc sau în localul tău preferat. Scrie-i un mesaj celui ce o va găsi, apoi poveşteste celorlalți şi provoacă-i să facă la fel! Împreună putem schimba mentalitați şi promova lucruri frumoase!
https://www.facebook.com/events/966623123363929/
“Draga cititorule,
Am “uitat” cartea aceasta pt tine,
cu speranta ca te va inspira,asa cum m-a inspirat si pe mine.
Spor la citit!
Uita o carte undeva!
Cu drag,
un alt cititor!”

 

IMG_20150909_120903Pay it forward!
Daruieste fara sa ceri nimic in schimb si da mai departe invitatia!
 In drum spre locul de munca sau in pauza de masa, sau seara cand iesiti la plimbare, luati orice doriti sa daruiti (exemple: o carte, un CD, un evantai, o jucarie, o ciocolata, o cutie cu bomboane, un pachet cu biscuiti, un sapun, o punga cu cereale, un pachet de cafea, o pereche de ciorapi sau de papuci, un fular, etc ), impachetati frumos cadoul (asa cum v-ar face placere si voua sa primiti unul) si, eventual fara sa va vada nimeni, lasati-l la vedere, intr-un loc public, cu un biletel pe care scrieti: “Cu mult drag pentru oricine are nevoie. Daruieste si tu, fara sa ceri nimic in schimb!”

https://www.facebook.com/events/1632202006993928/

 

PS Actioneaza….iti vei primi invitatia! Daca nu la evenimentul acesta…la altul.
Dar cu siguranta o vei primi!!

<3

Comentarii

comentarii

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.