Codul vindecarii de Alexander Loyd & Ben Johnson

6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale

“Inchipuiti-va pentru o clipa ca, indiferent ce problema ati avea, Dumnezeu v-ar putea da pilula, lichidul, secretul minune, harta comorilor…cu alte cuvinte, solutia magica care sa functioneze garantat. Doamne, n-ar fi minunat? Dar, stiti, acel ceva chiar exista si este deja in posesia voastra!   Fiecare om dispune de un sistem de vindecare miraculos, care poate trata orice problema de natura fizica sau de alt fel. Este vorba de sistemul imunitar. Ne nastem cu un program de autovindecare proiectat sa rezolve tot ceea ce ar putea deveni o problema. Nu este nimic daca problema apare totusi. Programul o poate rezolva de indata ce s-a ivit.”

“Pentru a beneficia de o insanatosire de durata sau chiar permanenta, trebuie sa vindecati memoria distructiva a celulelor, ceea ce este logic. Toti avem amintiri pline de furie, tristete, frica, confuzie, vina, neajutorare, disperare, inutilitate…iar lista poate continua. Nici n-ar fi logic sa purtam asa ceva in noi si sa n-avem de suferit din cauza asta. Pretul platit sunt problemele de sanatate, relationale, profesionale etc. Toti aven nevoie sa vindecam sursa problemelor si nu doar manifestarile lor. De ce? Pentru ca, vindecand doar manifestarea, problema poate reveni sau se pot intoarce doua probleme in locul ei, pentru ca ceea ce a declansat simptomele a ramas acolo. Sursa problemelor de care vreti sa scapati si la care v-am cerut sa va ganditi la inceputul acestei carti este memoria celulara distructiva.”

Rugaciunea de vindecare:

Ma rog ca toate imaginile negative, convingerile nesanatoase, amintirile celulare distructive, stiute si nestiute, si toate problemele fizice legate de………………….. (problema sau necazurile mele) sa fie identificate, scoase la iveala si vindecate ca sa ma umplu de lumina, viata si iubirea de Dumnezeu. Ma rog si ca eficienta acestei vindecari sa fie sporita de 100 de ori sau mai mult. (Asta ii spune organismului sa faca o prioritate din vindecare)”

O carte extraordinara, pe care o recomand cu drag!

O puteti gasi, aici:

IMG_20150112_094025

 

 

 

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.