Chemarea Ta

“Orice om care s-a nascut sau se va naste vreodata a venit sau va veni cu un talent sau o capacitate unica. Acest atribut special reprezinta chemarea ta. Desi nimeni nu se naste fara o astfel de chemare, foarte multi oameni isi traiesc viata fara a o descoperi sau fara a-i da curs.
Chemarea ta este forta motrice care te ajuta sa avansezi prin viata ca nicio alta. Ea descrie lucrurile de care te simti cel mai atras, care te pasioneaza cel mai tare si care te umplu de bucurie si de entuziasm atunci cand le practici”  fragment din Eroul de Rhonda Byrne
 
descopera-ti-chemarea

Acum, cand privesc in urma…imi dau seama ce frumos am primit, cum m-a indrumat Dumnezeu prin oamenii din jurul meu, cum un pas l-a adus pe celalalt, cum o resursa a adus alta resursa..
Ce binecuvantare este sa poti auzi soapta sufletului tau…ce bucurie pentru suflet este sa faci ceea ce iti place si sa poti trai din asta..
Cand cineva iti multumeste pentru ceea ce esti sau faci..pentru rezultatele pe care le primeste prin tine, te lasa fara cuvinte. Doar o imensa recunostinta iti inunda sufletul si cu smerenie continui pe drumul sufletului tau..

Si cand ma gandesc ca totul a pornit cu o decizie si cu o intelegere a faptului ca asa nu mai pot continua.
A fost un moment in viata mea cand am primit o mare provocare legata de sanatatea mea. Atunci am inteles ca e momentul sa schimb ceva, altfel…

Cu lacrimi in ochi am cerut indrumare..Nu stiam incotro sa ma indrept….stiam doar ca trebuie sa schimb ceva in viata mea, altfel lectia ar fi fost degeaba..

Un raspuns l-am primit printr-o carte mica…Indrumar pentru Mesia a lui Richard Bach.
E genul acela de carte, pe care atunci cand ai o provocare, o situatie careia nu-i stii rezolvarea…e bine sa ii ceri parerea.. :)

De trei ori am deschis cartea aceea..De trei ori mi-a dat acelasi raspuns..
“Daca nu te faci invatator, mai bine ai parasi planeta”

Poftim??
Exact asa am reactionat…Nu-mi venea sa cred..
Acelasi mesaj de trei ori …la intervale de luni de zile.

Apoi, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa invat sa fotocitesc, am primit de la buna mea prietena Irina, un cadou minunat, cartea si sustinerea de a invata acest lucru.

Mai tarziu, dupa ce stiam sa fotocitesc, am avut o discutie cu Acharya (profesorul meu de yoga) si mi-a spus: “Nu cred ca e intamplator ca ai primit cadou aceasta informatie. Trebuie sa inveti sa o dai mai departe. Pregateste-te si fa un curs!”

Asa a inceput totul..

Silviu Vasile, spunea intr-una din cartile sale ca nu tu alegi citirea rapida..Ci ea te alege pe tine :)

Si asa, am pasit pe un drum binecuvantat. Irina m-a intrebat intr-o buna zi daca as vrea sa-i invat pe cativa dintre prietenii ei sa fotociteasca. Am raspuns DA. Desi nu mai vorbisem niciodata in public, intr-un seminar. Apoi acei prieteni au mai avut si ei alti prieteni si tot asa..Cumva mi-am dat seama, tot intreband, tot exersand, tot fiind atenta la ceea ce simt..care este mesajul sufletului meu. Ce a venit sa experimenteze si sa daruiasca celorlati. E singurul drum care conteaza, e singurul drum care te implineste, e singurul drum care iti aduce bucurii si satisfactii de nedescris..

Cred ca adevarata binecuvantare in viata este sa poti atinge inimile celorlati cu Darul tau!
Cred ca adevarata cautare in viata este sa poti descoperi ce anume a pus Dumnezeu in tine si cum poti exprima aceste calitati daruind celorlalti.

Cu drag si cu smerenie va doresc si voua sa auziti soapta sufletului vostru si sa gasiti adevarata voastra chemare.
Este o bucurie si o incantare!

Va imbratisez cu mult drag!

Comentarii

comentarii

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.